facebook

Гравці “Евертона” після перемоги над “Динамо” впевнені у виході в 1/4 фіналу Ліги Європи

Англійська команда здобула вольову перемогу над киянами на своєму стадіоні. У другому поєдинку в Києві “іриски” готові повторити вдалий результат.
110965


Півзахисник “Евертона” Гарет Баррі вважає, що однією з причин перемоги над “Динамо” в першому матчі 1/8 фіналу Ліги Європи були вболівальники, які спочатку підштовхнули команду свистом, а потім почали гнати її вперед з вимогою нанести вирішальний удар. За словами Баррі, “Евертону” необхідно забити гол на виїзді, що допоможе йому пробитися до чвертьфіналу Ліги Європи.

“У нас перевага, але дуже хитка. Мабуть, нам треба буде забити на виїзді. Досить дивно, але деякі гостьові матчі даються нам краще домашніх. Ми отримуємо більше простору для контратак, що тільки на руку. Тому ми впевнені, що зможемо пробитися в наступний раунд”, – зазначив футболіст. Нагадаємо, що “Динамо” відкрило рахунок на 14-й хвилині, однак через 25 хвилин господарі відновили рівновагу.

В кінці другого тайму Ромелу Лукаку забив переможний м’яч з пенальті. Баррі додав, що його партнери домінували після перерви. “Було кілька непростих моментів, коли гравці могли занервувати. Вболівальники показали нам своє розчарування, і команда відреагувала належним чином. У другому таймі ми вже домінували”, – вважає Баррі.

Головний тренер “Евертона” Роберто Родрігес після матчу зізнався, що в перерві він провів з командою відверта розмова у роздягальні, що допомогло футболістам переломити хід поєдинку і здобути заслуженої перемоги.
http://dt.ua/SPORT/gravci-evertona-pislya-peremogi-nad-dinamo-vpevneni-u-vihodi-v-1-4-finalu-ligi-yevropi-166859_.html

Читайте також:  Жертва Ломаченка став чемпіоном світу і не планує реванш з українцем

Шукайте деталі в групі Facebook