facebook

Мадонна розкрила подробиці свого зґвалтування

Співачка зазнала сексуального насильства в 19-річному віці.

1594118


Поп-діва Мадонна вперше розкрила подробиці свого зґвалтування, якого вона зазнала в 19-річному віці відразу після переїзду в Нью-Йорк. Знаменитість заявила, що на неї з ножем напав незнайомець, повідомляє The Hollywood Reporter.

Мадонна розповіла, що в один з вечорів вона прийшла на заняття з танців, але двері в студію виявилися замкненими. “Мені потрібні були гроші, щоб подзвонити з таксофона. Чоловік запропонував мені зробити дзвінок з його будинку. Він був дуже доброзичливий і сказав, що живе через дорогу”, – розповіла співачка.

Майбутня зірка відповіла згодою на пропозицію незнайомця, однак після того, як вони вдвох зайшли в під’їзд багатоповерхового будинку, “благодійник” зґвалтував її, погрожуючи ножем.

За словами Мадонни вона не заявила в поліцію, бо їй було соромно. “Мені сказали, що якщо я вирішу висунути звинувачення, то мені доведеться пройти медогляд, потім піти в суд, де мені стануть задавати всі ці особисті питання”, – повідала співачка. Вона також зазначила, що для неї цей процес був би занадто принизливим.

Нагадаємо, що в 2013 році Мадонна вперше розповіла про зґвалтування в молодості, однак тоді вона не розкрила подробиць події.

Читайте також:  У селі чоловік зґвaлтувaв вагітну жінку

Шукайте деталі в групі Facebook