facebook

Ні дня без епатажу. Мадонна знялася в БДСМ-фотосесії

Відверті фото співачки з’явилися на сторінках журналу Out.

1592995


Співачка Мадонна, яка відома своєю провокаційною поведінкою, знялася в черговій фотосесії для жіночого глянцю Out. На знімках, зроблених відомим дуетом фотографів Мерт Алас і Маркусом Пігготт, знаменитість постала в БДСМ-образах. Також вона дала журналу інтерв’ю, в якому торкнулася права геїв і жінок.

Мадонна, яка є затятою захисницею гей-спільноти, висловила своє ставлення до таких людей. На її думку, права гомосексуальних чоловіків більш захищені, ніж права жінок. Співачка також зазначила, що їй набагато легше спілкуватися з гееямі, ніж із звичайними чоловіками, тому що перші більше розуміють жіночу натуру.

“Я не відчувала, що звичайні чоловіки мене розуміли. Вони просто хотіли зайнятися зі мною сексом. Геї зрозуміли мене, і я відчувала себе комфортно поряд з ними. Була тільки одна проблема, яка полягала в тому, що вони не хотіли сексу зі мною! так … дивно “, – розповіла знаменитість.

Відзначимо, що Мадонна є борцем за права ЛГБТ-спільноти, через що неодноразово потрапляла у скандали, пов’язані з її висловлюваннями щодо людей з нетрадиційною сексуальною орієнтацією.

http://ua.korrespondent.net/showbiz/3489353-ni-dnia-bez-epatazhu-madonna-znialasia-v-bdsm-fotosesii#6

Читайте також:  Настя Каменських задерла ногу заради благодійності: "Для допомоги діткам з онко"

Шукайте деталі в групі Facebook