facebook

У МВС назвали “гарячі” регіони на місцевих виборах

Найбільш “гарячими” точками у виборчих перегонах можуть стати Одеська, Дніпропетровська, Харківська і Закарпатська області.

1697603



Для охорони громадського порядку під час виборчого процесу може бути залучено близько 85 тис. правоохоронців, бійців Нацгвардії та Державної прикордонної служби. Про це у фейсбуку заявив радник глави МВС Зорян Шкіряк.

“Від сьогоднішнього дня, 14 жовтня, підрозділи МВС переходять на посилений режим чергування по всій території України. Це триватиме до закінчення виборів до місцевих органів влади”, – зазначив Шкіряк.

За його словами, попередньо, найбільш “гарячими” точками у виборчих перегонах можуть стати Одеська, Дніпропетровська, Харківська та Закарпатська області. І відповідно, міста Одеса, Дніпропетровськ і Харків.

Також Шкіряк зазначив, що в зоні проведення АТО, на території Донецької та Луганської областей, з метою недопущення провокацій під час виборів будуть активно залучатися підрозділи СБУ, ЗСУ і прикордонних військ.

“Силовики жорстко і адекватно реагуватимуть на будь-які спроби дестабілізації внутрішньої ситуації в рамках проведення виборчої кампанії”, – додав він.

Читайте також:  Футбол і санкції. Чи наважиться побита Європа покарати Росію

Шукайте деталі в групі Facebook