facebook

Китаєць переміг кризу середнього віку конем із зубочисток

За допомогою звичної зайнятості чоловік боровся з кризою середнього віку.

1697364



Житель Китаю Лю Ксудонг створив панно із 3D-зображенням дикого коня з 500 тис. зубочисток. У такий спосіб 38-річний чоловік боровся з кризою середнього віку, пише Shanghaiist.

На створення шедевра китайця надихнуло відео, яке він переглянув в інтернеті. Опанування технікою створення зображень із зубочисток у Лю забрало три місяці. Він стільки часу віддавав цьому заняттю, що навіть залишив роботу охоронцем.

“У мене немає жодної навички того, що стосується мистецтва. Після закінчення школи я не міг знайти гідної роботи. Тривалий час працював в службах безпеки в різних компаніях і на підприємствах, але ніколи не займався справжнім ділом. На щастя, у мене доброчесна дружина і розумна донька – вони мене підтримують. Завдяки їм я завжди вірив у те, що повинен ще раз спробувати зробити в житті щось вартісне”, – зізнається Лю.

Сума вкладення у витвір мистецтва становила 2 тис. юанів (близько 315 доларів) – саме стільки коштували 500 тис. зубочисток. Панно із 3D-зображенням коня має 2 м завдовжки і 1 м завширшки, а важить 170 кг.

Читайте також:  В Яремчі рятувальники витягували коня, який впав в басейн готелю

Шукайте деталі в групі Facebook