facebook

На Прикарпатті голова РДА агітував у робочий час

Спостерігач ОПОРИ 12 жовтня був присутній на зустрічі голови Тлумацької РДА Володимира Габурака з громадою села Петрилів Тлумацького району в приміщенні місцевої ЗОШ.

http://photo.unian.net


На зустріч В. Габурак, який є кандидатом до обласної ради від Блоку Петра Порошенка «Солідарність», приїхав разом з кандидатом до районної ради Іваном Ціником на службовому автомобілі марки“Chevrolet”, пише Фіртка з посиланням на ОПОРУ.

Під час зустрічі В. Габурак оголосив про те, що балотується до обласної ради, пояснив, що хоче стати депутатом, «для того, щоб докінчити все, що розпочали тут у районі», розповів, що було зроблено в районі під час його головування в РДА і зазначив, що «буде шкода, якщо все, що розпочали, завершиться на півдорозі», озвучив своє гасло «іду, щоб докінчити те, що розпочав». Крім того, пан Габурак у своїй промові засудив наміри балотуватися до обласної ради осіб, які «навіть не з нашої області, а хочуть представляти інтереси району, хоча добре не знають назв населених пунктів». Він зазначив, що це робиться для того, щоб розхитувати ситуацію, «розхитувати човен»”, – повідомив спостерігач.

Також на зустрічі надали слово кандидату до районної ради від «Блоку Петра Порошенка «Солідарність» І. Цінику.

У своєму коментарі для ОПОРИ В. Габурак зазначив, що перебуває в с. Петрилів з робочим візитом, угоди на оренду приміщення для проведення зустрічі з громадою не укладав. Таким чином, промову В. Габурака перед мешканцями с. Петрилів можна розцінювати як передвиборчу агітацію.

Закон “Про місцеві вибори” забороняє кандидатам, які займають посади в органах влади, для агітації використовувати ресурси за місцем роботи, транспорт, приміщення, службові наради тощо. Якщо кандидат під час агітації ігнорує цю вимогу закону, то такі дії містять ознаки зловживання адміністративним ресурсом у вибочих цілях”, – прокоменутвав Іван Маруняк, координатор ОПОРИ на Івано-Франківщині.

Читайте також:  Українка знімала та продавала порноролики зі своєю 2-річною донькою у США

Шукайте деталі в групі Facebook