facebook

Україна посилила охорону держкордонів через мігрантів

Особливу увагу прикордонники приділять аеропортам.

1698195



Державна прикордонна служба України посилює охорону кордонів, щоб запобігти в’їзду незаконних мігрантів. Про це заявив прес-секретар служби Олег Слободян.

“Оцінюючи можливі ризики збільшення потоку незаконних мігрантів, Держприкордонслужба продовжує нарощувати систему охорони кордону на шляху їх виїзду на територію України”, – сказав він.

Слободян зазначив, що 14 жовтня прикордонники в міжнародному аеропорту Одеси затримали сім’ю громадян Іраку з підробленими документами.

Так, за його словами, під час оформлення пасажирів рейсу “Стамбул-Одеса” сім’я мандрівників надали для контролю підроблені паспорти громадян Іспанії. Надалі 58-річний чоловік зі своєю 31-річною дружиною та двома дітьми мали намір потрапити до Німеччини.

“У ході співбесіди вони повідомили, що насправді є громадянами Іраку, підтвердивши це дійсними паспортами”, – сказав Слободян.

Крім того, за його словами, в аеропорту “Бориспіль” прикордонники 14 жовтня затримали подружжя з Ірану, які використовували підроблені паспорти Ізраїлю. За результатами з’ясування обставин правопорушення, прикордонники встановили, що іранці планували дістатися до Амстердама.

Читайте також:  Коли мінімалку піднімуть до 5000 гривень? Розенко знає

Шукайте деталі в групі Facebook