facebook

“Народний контроль” вимагає у влади виконати свої зобов’язання перед учасниками АТО

У День захисника України бійці АТО звернулися до керівництва Прикарпаття з вимогою пояснити, чому держава не виконує своїх зобов’язань перед воїнами.



Так, обіцяні грошові компенсації та пільги до захисників часто не доходять. Максим Ємець із побратимами на війні був неодноразово. Хлопці-студенти і досі самотужки оплачують навчання. Понад те, після фронту не мають можливості пройти лікування.

“Коли я звернувся до лікарів в обласному госпіталі, вони відмовилися мене лікувати. Сказали, що потрібно їхати за місцем служби і привезти звідти скерування на лікування. Але ж місце моєї служби – у зоні АТО”, – розповів учасник бойових дій Максим Ємець.

Відтак, “Народний контроль” продовжує відстоювати права бійців та вимагає надати військовим необхідні пільги, компенсації та статуси.

“Народний контроль” готовий надавати бійцям юридичну підтримку, контролювати чиновницькі дії щодо виділення пільг та компенсацій кожному учаснику АТО”, – наголосив  перший номер у списку до Івано-Франківської обласної ради від партії “Громадський рух “Народний контроль” Володимир Гергелюк.

Читайте також:  Чоловік на Прикарпатті опинився в лікарні через укус змії

Шукайте деталі в групі Facebook