facebook

Штаб провладного кандидата в мери знову готує провокації проти Олександра Шевченка, – заява Івано-Франківської організації УКРОПу

Івано-Франківська міська організація “Українського об’єднання патріотів-УКРОП” звернулася до учасників передвиборчого процесу та мешканців міста.

ukrop_cdbce



“Обставини змушують ще раз, вдруге за день, звертатися до мешканців Івано-Франківська та учасників виборів. Сьогодні ми вже оприлюднили заяву про те, що від наших кандидатів до міської ради та агітаторів в останні дні надходить інформація про те, що мешканцям міста масово пропонують по 400-500 гривень за голос за провладного кандидата в мери та 200-300 гривень за голос за кандидата до міської ради від цієї ж партії.Для отримання коштів мешканцям пропонують в день голосування на виборчій дільниці сфотографувати свій бюлетень на телефон та взамін на продемонстроване фото отримати гроші.

Також сьогодні сайтом, який пов’язують з ВО Свобода, було оприлюднено фальсифіковану інформацію про нібито арешт майна Олександра Шевченка, яке насправді йому не належить, а лише його однофамільцям, в тому числі і померлим. Що, насправді легко було побачити в Держреєстрі.

І от сьогодні наші джерела в штабі провладного кандидата в мери повідомляють про те, що штаб провладного кандидата планує ще одну провокацію. Відбуваються перемовини провладного кандидата з керівниками місцевих операторів мобільного зв’язку щодо проекту масованих розсилок СМС-повідомлень всім мешканцям міста Івано-Франківська ніби-то від Олександра Шевченка з повідомленням: «Голосуй за Олександра Шевченка!» Зрозуміло, що якщо людина буде отримувати десятками такі повідомлення це викличе роздратування мешканців. Саме на це і розраховують чорні політтехнологи із штабу провладного кандидата в мери.

В звязку з отриманою інформацію Івано-Франківська міська організація «Українського об’єднання патріотів-УКРОП» звертається до фальсифікаторів та можливих співучасників цього «чорного проекту» з вимогою припинити провокації та брудні технології, припинити підкуп виборців.

Читайте також:  Щойно Верховна Рада прийняла Закон співавторства Олександра Шевченка про бюджетне фінансування пільгового проїзду в транспорті (фото)

Також ми звертаємося до правоохоронних органів з вимогою не допустити протиправних дій деяких передвиборчих штабів та кандидатів.

Івано-Франківська міська організація «Українського об’єднання патріотів-УКРОП

 

Шукайте деталі в групі Facebook