facebook

21-річного прикапатця судитимуть за зберігання канабісу

Мешканцеві Городенківського району інкримінується вчинення злочину, пов’язаного зі зберіганням наркозілля з метою збуту, повідомляєСЗГ  УМВС України в Івано-Франківській області.

kanabis2



Правоохоронці виявили та вилучили особливо небезпечний наркотичний засіб канабіс (маріхуану) у помешканні 21-річного жителя одного з сіл. Зловмисник намагався переконати міліціонерів, що наркотики зберігав для власного вживання, утім працівники міліції мають підстави підозрювати його й у торгівлі марихуаною. Вилучений канабіс направили до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України в Івано-Франківській області для проведення експертизи.

21-річному молодику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Читайте також:  Поблизу Городенки знайшли майже 200 тисяч кущів конопель. Кажуть – самосів (ФОТО)

Шукайте деталі в групі Facebook