facebook

У Донецькій ОВГА не виключають скасування виборів в Маріуполі

Жебрівський може звернутися до ЦВК із проханням скасувати вибори в Маріуполі.

1700025



Глава Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський допускає, що місцеві вибори в Маріуполі 25 жовтня можуть бути скасовані. Про це він заявив в ефірі 5 каналу ввечері в понеділок, 19 жовтня.

“Якщо ми побачимо, що ситуація буде тільки погіршуватися, коли це стане зрозуміло, то я буду звертатися до Центральної виборчої комісії, щоб скасувати вибори 25 жовтня в м. Маріуполь”, – сказав Жебрівський.

Глава області зазначив, що за останні кілька днів ситуація навколо виборчого процесу в місті загострилася: зокрема, робляться спроби блокувати діяльність міської виборчої комісії, яка, у свою чергу, приймає невмотивовані рішення про розпуск дільничних виборчкомів.

Водночас 112 Україна повідомляє про те, що в Маріуполі планують закінчити друк бюлетенів сьогодні близько опівночі.

Під стінами друкарні, де продовжують друкувати бюлетені, чергують активісти, волонтери, кандидати в депутати і в мери. “Вони перевіряють усі документи – надруковані, які виносять з друкарні, щоб не допустити виносу бюлетенів, щоб не сталося фальсифікації”, – розповідає 112 Україна.

Як повідомляє 112 Україна, мали надрукувати близько 720 тис. примірників, надрукували вже на три райони Маріуполя із чотирьох: “Як сказала голова комісії, як тільки в друкарні їм скажуть про те, що бюлетені готові, вони зберуть засідання і роздадуть бюлетені по районним комісіям”.

Читайте також:  200 тисяч військ зосередились біля кордонів України і готові атакувати - Джонсон

Шукайте деталі в групі Facebook