facebook

Ігор Насалик хоче дебатувати із Анушкевичусом, Марцінківим та Шевченком

Сьогодні, 19 жовтня, в Івано-Франківську  на ТРК «РАІ» у прямому ефірі відбулись теледебати, які організували рух  «ЧЕСНО» та Інститут політичної освіти між кандидатами на посаду міського голови Ігорем Насаликом та Андрієм Корнієнком.

Debaty



У студії також були присутні представник «ЧЕСНО» Віталій  Світлик та експерт Інституту політичної освіти Тарас Случик.

Теледебати складалися із семи блоків. Спочатку кандидати розповіли про себе та про те, що хочуть змінити в першу чергу в Івано-Франківську. Крім того, до теледебатів приєдналися іваанофранківці, які прийшли на Вічевий майдан і змогли задати питання будь-кому із кандидатів на посаду міського голови Івано-Франківська.

Першому надали слово Андрію Корнієнку, який акцентував на тому, що народився та виріс в Івано-Франківську, тому намагатиметься робити місто якісним та комфортним для життя його мешканців.

«Мене висунула на посаду міського голови партія «Народний контроль» – це молода команда людей, які ніколи не були у владі, але хочуть змінити систему”, – сказав він. І підкреслив, що «Народний контроль» неодноразово вирішував проблеми чиновників. Мовляв, в Івано-Франківську не існує проблем, які не можна вирішити, просто неякісне управління.

А кандидат на посаду міського голови Ігор Насалик зазначив, що  він тричі нардеп та тричі обирався міським головою Калуша. Похвалився здобутками у сфері ЖКГ, та зазначив, що освітянські заклади Калуша перевели на фінансування із місцевого бюджету та 5 років працює програма щодо безоплатної медицини.

«Хочу, щоб це було впроваджено в Івано-Франківську. І про перші результати готовий уже звітувати за 180 днів після їх впровадження», – наголосив Насалик.

Відтак Насалик у прямому ефірі заявив, що йому було б цікавіше поспілкуватися із кандидатами на міського голову чинним нардепом Олександром Шевченком, чинним міським головою Івано-Франківська  Віктором Анушкевичусом та кандидатом на посаду міського голови Русланом Марцінківим, щоб поділитися досвідом. Втім пан Корнієнко відповів, що він радий бачити своїм опонентом Ігоря Насалика.

Читайте також:  "Вщент": під Рогатином розбилася BMW, водій вижив (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook