facebook

Кримчани розчарувалися у “раSSєйському виборі” – невдоволення зростає

На думку жителів Ялти, такого беззаконня, як при росії, в місті ще ніколи не було



. Про це повідомляє портал “Новости Крыма”.

«Цар хороший, бояри погані» – ця фраза зараз найкраще описує ставлення кримчан до “раSSєськой власті”. Особливо яскраво ця картина простежується в Ялті.

На думку городян, місцеве керівництво робить все можливе, щоб звести до нуля довіру людей. Але, мало того, що в Ялті до думки людей відносяться не шанобливо, тут і розпорядження вищих осіб не квапляться виконувати.

З початку цього року Путлер двічі відвідав літню столицю Криму і дав розпорядження – максимально очистити узбережжя від висотних будівель.

Але, чи можливо думати про їх знесення, коли все вирішують тільки гроші, а зовсім не законодавство. Адже за помірну плату тут можна будувати що завгодно і де завгодно. І замість зносу існуючих «монстрів» тут будуть і далі з’являтися нові.

За даними, отриманими з адміністрації Ялти, сусідня з «Оперою-Примою» ділянка вже куплена одним з місцевих підприємців. І тут, за прикладом сусідів, він теж запланував вибудувати «висотку». Чи можливо отримати такий дозвіл? Звісно так. Якщо розраховуватися за заступництво квартирами у своїх новобудовах. Чи має значення відстань до моря? Звичайно, ні. Враховується кількість побудованих квадратних метрів.

Забавно, що й інших високоспоставлених чиновників в Ялті не дуже сприймають. Швидше, виставляють посміховиськом в очах городян. Нещодавно в Гурзуфі, на місці будівництва скандального фітоцентру, паркан, яким обнесено ділянку, розписали з балончиків написами «Аксьонов – балабол». Така думка склалася у людей про главаря Криму після того, як він особисто пообіцяв, що будівництва тут не буде, а територія буде упорядкована силами ялтинської адміністрації.

Читайте також:  Юлія Тимошенко терміново вилетіла зі Львова до Києва, а все через величезний скандал із Саакашвілі

Що ж далі чекає ялтинців з таким некерованим місцевим самоврядуванням? Ймовірно, ще не всі апетити задоволені і є інтереси в найнесподіваніших місцях. Наприклад, в морському порту. У закритих колах подейкують, що наступного літа замість кас прогулянкових катерів з’явиться новий ресторан. У результаті хитромудрих маніпуляцій це майно було відчужене у порту – невідомо як, тому що “власті” виразної відповіді на нього не знають.

Дивно, що на тлі такого зневажливого ставлення до обіцянок Аксьонова і до доручень Путіна, в Ялті встигають розшаркуватися перед американським політиком Трампом, відправляючи йому дружні листи. Хоча, що спільного може бути у голови адміністрації Ялти і кандидата в Президенти Америки? Можливо, вміння дурити людям голову своєю показною «відкритістю» і нескінченне прагнення до наживи за рахунок паразитування на чужому добрі?

«Поставлений» керувати Ялтою «боярин» сам не з місцевих, і до нажитого ялтинцями добра не має відношення. А, отже, і розпоряджається ним за принципом «не своє – не шкода». Зате своє добро не втомлюється примножувати.

Переконатися в тому, що відбувається не складно – треба лише приїхати і побачити все своїми очима. А якщо врахувати що сьогодні в Ялті прийнято брати подяку за співпрацю в квартирному еквіваленті, то компетентним органам буде не складно встановити – хто з ким і як щільно співпрацює.

Багато ялтинців сьогодні вже почали розчаровуватися у своєму російському виборі. На думку городян, такого беззаконня, як при росії, в місті ще ніколи не було.

Джерело – http://news.allcrimea.net/news/2015/10/19/v-krymu-protsvetaet-samoupravstvo-na-mestah-47074/

Шукайте деталі в групі Facebook