facebook

Прикарпатка вкрала у супермаркеті в покупця гаманець

Як виявилося, гаманець з пенсійним посвідченням, банківськими картками та чималою сумою грошей в гривнях та іноземній валюті у відвідувачки торговельного закладу в Коломиї викрала 42-річна жителька одного із сіл району.

P809120937146



До працівників Коломийського міськвідділу міліції звернулася 56-річна жителька райцентру та повідомила про крадіжку в неї гаманця, в якому були банківські картки, документи, а також 5 тисяч гривень, 50 євро та 10 англійських фунтів, інформують в обласному УМВС.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів міліціонери встановили особу зловмисниці, яка вчинила цей злочин. Нею виявилася мешканка одного із сіл Коломийщини. З’ясувалося, що вона помітила, як потерпіла поклала гаманець на столик біля себе, пакуючи куплені продукти харчування в пакети. Відтак вона підійшла до цієї жінки, тихцем взяла її гаманець і поспіхом покинула заклад. На момент, коли коломиянку викрили правоохоронці, підозрювана вже встигла витратити усі викрадені гроші на власні потреби.

За цим фактом порушено кримінальне провадження, передбачене ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Такі злочинні діяння караються штрафом від п’ятдесяти до ста неоподаткованих мінімумів доходів громадян, або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Читайте також:  У Франківську рецедивіст поцупив акумулятор з припаркованої автівки

Шукайте деталі в групі Facebook