facebook

У Франківську проведуть конференцію для IT-шників

7 листопада в Івано-Франківську відбудеться конференція для IT професіоналів – “ІТ Weekend”, яку традиційно організовує компанія SoftServe.

799_cover



Цього разу на конференції йтиметься про популярні напрямки Mobile та .NET, передає Курс.

ІT Weekend – це унікальна нагода “прокачати” свої скіли, поспілкуватись з IT професіоналами та весело і з користю провести свій час.

У програмі конференції передбачено виступи 5 спікерів. Перших спікером на IT weekend Ivano-Frankivsk буде Іван Остафійчук (Technical Leader, SoftServe). 11 років в ІТ-індустрії. Досвід у дизайні та архітектурі систем. Знання з Objective-C, C/C ++, асинхронного та багатопотокового програмування. Зараз спрямовує свої знання на розробку мобільних додатків для Apple. У своїй темі “Swift road to the paradise” Іван буде розповідати про те, з чого краще почати розробку мобільного проекту. Поділиться корисними практиками, як краще розробляти мобільні додатки та підтримувати їх.

Наступний спікер – харизматичний та амбітний Олег Новосад (Intermediate Software Engineer, SoftServe) буде говорити про *”Augmented Future of Mobile Reality”*, адже саме за Mobile індустрією майбутнє.

Роман Феняк (Senior Software Engineer, SoftServe), який уже більше двох років працює як Full stack розробник у своїй темі “Full stack. SPA development (AngularJs)”, буде розповідати про те, хто ж такі Full stack розробники і чому це зараз в тренді, та особливу увагу приділить розробці SPA.

Ігор Фесенко (Technical Leader, SoftServe, Lviv) буде розповідати про “Effective Memory Management: Memory Hygiene”.

Петро Сасник (Solutions Architect, SoftServe) більше 12 років працює в IT індустрії. З 2008 року працює як Team/Technical Leader. Має глибокі знання з Microsoft .NET. Досвід у software architecture, SaaS/SOA/Cloud, REST, component and patterns design, backend, desktop, and embedded development.

Читайте також:  Хочу розказати свою історію. Вона не є типовою – одразу про це попереджаю. Просто мушу виговоритися

На IT weekend Ivano-Frankivsk Петро буде розповідати про “Автоматизоване приймальне тестування програмного продукту з використанням платформи .NET: Сучасний підхід” .

Шукайте деталі в групі Facebook