facebook

Суд відмовив Боровику перераховувати голоси в Одесі

Суд підтвердив обрання мером Одеси Труханова.

1705217



Одеський окружний адміністративний суд відхилив позов кандидата в мери Одеси Саші Боровика до Суворовської районної виборчої комісії про перерахунок голосів. Відповідне рішення судді озвучили в ніч на 30 жовтня.

У своєму позові Боровик і його представники вимагали визнати незаконними дії комісії та скасувати результати на низці дільниць, а на низці – призначити перерахунок.

Проте суд не знайшов порушень закону в діях Суворовської районної виборчої комісії і правових підстав для задоволення позову.

Тим часом, в четвер представники Боровика подали в Одеський окружний адміністративний суд позов проти Малиновської районної виборчої комісії, а також повідомили про підготовку аналогічного позову до Приморської районної виборчої комісії.

Нагадаємо, Одеса обрала мера за один тур. Чинний глава Геннадій Труханов набирав понад 50% голосів. Губернатор Одеської області Михайло Саакашвілі і його радник Саша Боровик, який також був кандидатом в мери Одеси і посів друге місце, ці результати не визнали і заявили про намір їх оскаржити.

Читайте також:  Болотяна «пастка»: франківець загруз своєю автівкою у болоті доріг Вовчинецького лісу. ФОТО

Шукайте деталі в групі Facebook