facebook

У «ДНР» розповіли про боротьбу з «кротами» СБУ

8d9ff92410d16e76d040f124238e519b1426355915


Керівництво самопроголошеної «ДНР» відреагувало на заяву Служби безпеки України про наявність агентів СБУ в рядах «ДНР» та «ЛНР». Зокрема там заявили, що таким «кротам» ефективно протистоїть МГБ «ДНР».

Про це повідомили російські ЗМІ.

Зазначається, що спочатку прокоментував таку ситуацію секретар «Радбезу» «ДНР» Олександр Ходаковський.

Зокрема, підкреслюється, що він визнав те, що українська сторона справді намагається використовувати своїх «кротів». Водночас він зауважив, що цьому протистоять силові структури «ДНР». Крім того, Ходаковський наголосив, що МГБ (міністерство державної безпеки) «ДНР» добре виконує свою роботу.

«У нас достатньо сил та засобів, щоб боротися з агентурою противника, ми її виявляємо регулярно. МГБ працює ефективно. Ми розуміємо, що знаходимося під тотальним контролем, але як це допомогло українській стороні?» – зазначив секретар «Радбезу» «ДНР».

Також Олександр Ходаковський заявив, що голова СБУ Валентин Наливайченко є нібито американським ставлеником.

Крім того, із коментарем виступив і «голова парламенту» терористичної «ЛНР» Олексій Карякін. Він заявив, що Служба безпеки України намагається посіяти розбрат серед представників «республік».

«Але ми разом пройшли через таке, що зайвих людей поруч точно немає», – додав Карякін.

Нагадаємо,  глава Служби безпеки України Валентин Наливайченко заявив, що у найближчому оточенні керівників терористичних «ДНР» та «ЛНР» є чимало українських агентів СБУ, які передають керівництву України всю повноту картини на Донбасі.

Зокрема, як стверджує відомий українських журналіст Віктор Бережний, у терористичній «донецької народній республіці» за сукупністю багатьох подій починається системна криза.

джерело uapress.info

Читайте також:  Кількість дезертирів в українському війську знизилася в 30 разів - до 1%

Шукайте деталі в групі Facebook

Теги: , ,