facebook

Барселона на класі обіграла Хетафе

Каталонська Барселона виграла у Хетафе в матчі 10-го туру Прімери.

1705995



Барселона здобула дуже впевнену перемогу над Хетафе в матчі чемпіонату Іспанії. Протягом всього матчу каталонці більше часу володіли м’ячем, контролювали хід гри, правда, робили все це повільно, економлячи сили на Лігу чемпіонів, мало пробиваючи по воротах суперника і загострюючи гру.

Але навіть цього вистачило, щоб здобути комфортну перемогу, оскільки Хетафефактично думав лише про оборону, безуспішно контратакуючи.

За весь перший тайм гідний згадки лише момент з голом. Неймар прорвався вперед по лівому флангу атаки, виконав простріл у центр на лінію чужого штрафного, звідти Серхі Роберто класно в дотик віддав у воротарський, де Луїс Суарес замкнув пас.

Далі гра знову перейшла в спокійне русло, яке знову порушила Барселона своїм голом. Серхі Роберто виконав класну подачу з правого флангу атаки на дальню штангу, де Неймар ударом в дотик замкнув цей пас.

Лише після цього гравці Хетафе додали в активності, але створити загрозу воротам Браво так і не зуміли. Швидше ще раз могли забити гравці Барселони, але підвела точність.

Хетафе – Барселона 0:2

Голи: Суарес, 37, Неймар, 58
За матеріалами: СПОРТ bigmir)net

Читайте також:  Беринчик, Усик та Іщенко виступлять на Кубку України з боксу

Шукайте деталі в групі Facebook