facebook

5 знаменитостей з чудовою фігурою, які не ходять у спортзал

Далеко не у всіх знаменитостей підтягнута фігура є результатом проведених годин у спортзалах. Саме такі зірки потрапили у цей рейтинг.

626584


Свій дорогоцінний час на спортзали не витрачають такі знаменитості:

Меган Фокс

29-річна актриса пояснює, що її підтягнуті форми — результат прискореного метаболізму і не більше. Водночас Меган усвідомлює, що це не назавжди і в майбутньому їй все ж таки доведеться записатись у спортзал.

Сієна Міллер

Прекрасну фізичну форму Міллер “заробила” ще в дитинстві, тому що серйозно займалась різними видами спорту. За словами акторки, їй швидко все набридає, тому вона шукає більш цікаві та захоплюючі способи підтримувати спортивну форму.

Гвен Стефані

Раніше співачка вперто займалася спортом і відвідувала спортзал, проте останнім часом, як зізнається зірка, весь вільний час вона віддає дітям. А це теж своєрідне тренування.

Крістен Стюарт

Зірка “Сутінків” завдячує природі і генам за свої чудові форми. У всієї сім’ї Крістен прискорений метаболізм, тому їм не потрібно вдаватися до важких фізичних навантажень.

Емма Стоун

Емма змушена стежити за своєю зовнішністю під час зйомок. Так говорить сама зірка. Але йти у вільний від роботи час у тренажерний зал — це для Стоун занадто.

Читайте також:  Справжня Афродіта і зовсім не вaгiтна: Леся Нікітюк вразила ідеольною фігурою (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook