facebook

Гора з Гри престолів побився з легкоатлетом. Хіт YouTube

Поєдинок проходив у жартівливій манері і закінчився рукостисканням.

1706243


Один з найсильніших людей планети Хафтор Бьернссон, що виконав роль Гори в серіаліГра престолів, вступив у спаринг з тимчасовим чемпіоном UFC у напівлегкій вазі Конором Макгрегором, повідомляє Bleacher Report.

Макгрегор (176 сантиметрів, 66 кілограмів) значно поступається Бьерссону (206, 200) як у рості, так і у вазі. Тренувальний поєдинок проходив в жартівливій манері і закінчився рукостисканням.

Відзначимо, що з 31 жовтня ролик на YouTube набрав більше двох мільйонів переглядів.

Хафтор Бьерссон – ісландський спортсмен-важкоатлет, пауерлифтер і володар призових місць у змаганнях за звання “Найсильніша людина планети”. У 4-му, 5-му і 6-му сезонахГри престолів грає лицаря величезного зросту і могутньої статури на прізвисько Гора, що відрізняється жорстокістю.


Гра престолів – американський серіал у жанрі фентезі, створений за мотивами циклу романів “Пісня Льоду і Вогню” письменника Джорджа Мартіна для кабельного телеканалу HBO. Показ першого сезону в США відбувся 17 квітня 2011 року.

Прем’єра п’ятого сезону Гри престолів відбулася 6 квітня 2015. Вона встановив рекорд, зібравши біля телеекранів майже вісім мільйонів телеглядачів.

Читайте також:  У Карпатах на популярній серед туристів горі знайшли міни та гранати

Шукайте деталі в групі Facebook