facebook

Служба зайнятості скорочує співробітників

Апарат обласних центрів зайнятості буде скорочений на 12%.

1707362



До кінця 2015 року з метою підвищення ефективності роботи, оптимізації та економії адміністративно-господарських витрат державна служба зайнятості проведе скорочення чисельності працівників на 1 690 чоловік. Про це повідомив заступник голови Державної служби зайнятості Андрій Вишняк, повідомляє прес-служба відомства.

“Вже скоро почнеться реформа служби зайнятості та створення Національного агентства зайнятості. В основу роботи нової структури буде покладено принцип роботи найуспішніших компаній світу”, – сказав він.

“В даний час проводиться аналіз ефективності роботи служби на всіх рівнях, в усіх регіонах України. Для підвищення продуктивності діяльності та зменшення витрат було прийнято рішення про скорочення чисельності працівників. Це близько 12% від загальної кількості співробітників”, – заявив Вишняк.

За його словами, апарат обласних центрів зайнятості буде скорочений на 12%, апарат базових центрів зайнятості – від 4% до 15%. Скорочення також торкнеться і Центрального апарату, де, враховуючи минулорічні скорочення, до кінця поточного буде звільнено 16% працівників.

Як раніше повідомлялося, в Україні у вересні 2015 рівень безробіття знизився до 1,5%порівняно з 1,6% у серпні.

Читайте також:  Глобальний перерахунок: Кабмін планує скоротити кількість одержувачів субсидій

Шукайте деталі в групі Facebook