facebook

Батьківщина відмовляється ходити в Раду

Партія вимагає заарештувати Андрія Тетерука, який вдарив пляшкою Олександру Кужель.

1708604


Партія “Батьківщина” погрожує бойкотувати засідання Верховної Ради, поки не буде покараний нардеп з фракції “Народного фронту” Андрій Тетерук, повідомляє ТСН.

“Хочемо нагадати, що 62-річна Олександра Кужель – одна із найшанованіших українських політиків, автор багатьох реформ у сфері підприємництва, активний, мудрий і досвідчений народний депутат. Вперше за 24 роки в стінах українського парламенту чоловік підняв руку на жінку. Особливої ​​ганьби інциденту додає те, що “чоловік” Тетерук називає себе офіцером”, – сказано в поширеній прес-службою “Батьківщини” заяві.

Також в документі зазначається, що в результаті удару пляшкою Кужель отримала струс мозку і зараз нею займаються лікарі.

“Ми вимагаємо від Генеральної прокуратури України негайно внести подання про позбавлення Тетерука депутатської недоторканності та заарештувати його. Ми вважаємо, що фракція “Народний фронт”, яка провела негідника у Верховну Раду, повинна позбавити його депутатського мандата. І поки ця людина залишається народним депутатом, ми як фракція “Батьківщина” не вважаємо можливим брати участь у засіданнях Верховної Ради”, – наголошується в заяві.

Читайте також:  Коморовський: Росію можна змінити за допомогою України

Шукайте деталі в групі Facebook