facebook

Прем’єра 007 Спектр. Чого чекати від нового Бонда

Новий фільм про Джеймса Бонда є найдорожчим і найтривалішим з усіх картин “бондіани”.

1708542



В український прокат виходить новий фільм про знаменитого Джеймса Бонда – 007: Спектр. Головну роль у ньому виконав британський актор Деніел Крейг.

Це вже 24-а стрічка “бондіани”, тому здивувати шанувальників серії важко. Виділяють картину 2 факти: вона найдорожча (бюджет перевищив 300 млн доларів) і найдовша – 148 хвилин.

Крім того, 007: Спектр встановив рекорд за вартістю розбитих авто – 30 мільйонів доларів.

Корреспондент.net вирішив зібрати відгуки як кінокритиків, так і звичайних глядачів.

Гай Лоджі для Variety

007: Спектр не відрізняється сентиментальністю фільму007: Скайфол … У тій чи іншій мірі в новій картині оживають знакові елементи з класичних частин “бондіани”, що робить видовище особливо цінним для відданих шанувальників. Для інших же це буде звичайна розвага, потужний вибух екшену”.

Венді Іде для The Wrap

“Гострих відчуттів від нового Бонда ви не отримаєте. 007: Спектр – гнітючий незадовільний досвід режисера”.

Том Хаддлсон для Time Out

“Судячи з фільму, для Крейга це буде останній Бонд. 007: Спектр поєднує все найкраще з попередніх стрічок з Крейгом. Вийшов розмашистий, натхненний, видовищний фільм, своєрідне коло пошани для “бондіан” з Крейгом”.

Fuzzydrummer55 для Independent

“Фільм вийшов дуже нудним! Тепер найбезглуздіше питання нашого часу: “На що буде схожий наступний фільм про Джеймса Бонда?”.

Ніколас Барбер для Бі-бі-сі

007: Спектр цілком міг завершитися черговою фразою “Джеймс Бонд повернеться”. Однак насправді він уже повернувся, нарешті визначившись з ідентичністю. “Бондіана” перестала конкурувати з фільмами про Джейсона Борна в їхній приземленій реалістичності і подарувала фанатам те, чого вони довго чекали: фірмовий гумор і яскравість, пишність … Крейг у ролі Бонда органічний як ніколи – він нарешті затвердив свій унікальний почерк. Його агент 007 виглядає дуже природним, людяним. Слухаючи пихату мову начальства і лиходіїв, він не може стримати посмішку. Але якщо між ним і його метою стоїть стіна, він проб’ється через неї голими руками”.

Марк Кермод для The Guardian

“Мені буде дуже шкода, якщо цей фільм для Денієла Крейга в ролі Бонда виявиться останнім (він був найкращим Бондом за всю історію франшизи). Але якщо Крейг піде тепер, то зробить це на високій ноті”.

Читайте також:  У Києві з'явився кінотеатр українського фільму

Райан Лемб для Den Of Geek

“Інгредієнти, які входять у формулу Бонда, в новому фільмі змішані не так вдало, як в 007 Координати Скайфолл, та й 148 хвилин для Бонда – занадто довго. Проте 007 Спектр – хороший видовищний фільм з прекрасною грою першокласних акторів”.

Стефан Далтон для Hollywood Reporter

“Безумовно, дуже помітно, що Сем Мендес спирався на спадщину “бондіани” 60-х, тобто її класичного періоду. Особливо хороша перша половина фільму, де зосереджені найбільш вражаючі, які вирішаться у другій половині”.

Роббі Колін для Daily Telegraph

“Попередній фільм серії, Скайфол, осмислив роль Джеймса Бонда в сучасному світі і уможливив таке кіно, як Спектр. Новий фільм починається з епіграфа “Мертві живуть серед нас”, тим самим нагадуючи, що “бондіана” ефективніше будь-якої іншої кіносерії поверталася до своїх минулих досягнень. Протягом картини оживають “примари” з попередніх частин, викликаючи приємну ностальгію”.

Світова прем’єра 007 Спектр відбулася 26 жовтня в Лондоні. У презентації двадцять четвертого фільму про агента 007 взяли участь виконавці головних ролей, серед яких Деніел Крейг, Моніка Белуччі, Леа Сейду, Наомі Харріс, а також режисер Сем Мендес.

Крім того, захід відвідали представники британської монаршої родини – принц Вільям з дружиною Кейт і його молодший брат принц Гаррі.

 Фінальний трейлер 007 Спектр

Шукайте деталі в групі Facebook