facebook

На Прикарпатті двох вбиць міліціонера засуджено на 14 років ув’язнення

Прокуратурою Івано-Франківської області підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні щодо двох місцевих жителів, які вбили працівника райвідділу міліції.

milicioner



Нагадаємо, тіло 33-річного міліціонера зі слідами насильницької смерті виявлено 30 квітня 2014 року в полі на Снятинщині.

Одного із його вбивць затримано наприкінці травня у Львові, іншого – у листопаді за місцем проживання.

В ході розслідування встановлено, що вранці 28 квітня вказані особи на мікроавтобусі, проїжджаючи автобусну зупинку в с. Балинці, зупинилися та запропонували підвезти правоохоронця, який добрався на роботу в м. Снятин.

Дорогою між ними виник конфлікт, під час якого вони побили міліціонера та, вивізши за межі населеного пункту, завдали ножових поранень, від яких останній помер на місці події.

Відтак, прикривши обличчя трупа травою, викинули знаряддя злочину поблизу вбивства та переховувалися від органів досудового розслідування.

Вироком Коломийського міськрайонного суду суду їх обидвох визнано винними у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого п. 12 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) КК України та призначено покарання у виді 14 років позбавлення волі.

Читайте також:  Меган Маркл і принц Гаррі показали новонародженого сина

Шукайте деталі в групі Facebook