facebook

Франківські кікбоксери вибороли перемоги на Чемпіонаті світу в Іспанії (фото)

2 листопада прикарпатські кікбоксери вирушили на Чемпіонат світу в Іспанію.

12208171_738626252909953_1448687106_n


4 листопада спортсмени приїхала до Іспанії, 5 ж листопада розпочався чемпіонат, а 6 листопада, франківці провели свої перші бої, здобувши перемоги.

Як стало відомо журналістам Станіславському ТБ, 7 спортсменів з Івано-Франківської області, на Чемпіонаті світу з кікбоксингу в м. Бенідорн (Іспанія) показали такий результат:

  • Мерінов Віталій у ваговій категорії 89 кг здобув 2 перемоги,
  • Рипньовський Ярослав (+91кг) здобув перемогу нокаутом,
  • Марценюк Володимир (67кг) виграв поєдинок з відвертою перевагою.

По одному поєдинку перемогу здобули Грушка Іван та Боднарчук Назар, а наймолодший член команди – Полатайко Олександр здобув 2 перемоги та поступився в 3 поєдинку, завоювавши 3 місце.

Надвірнянець Стефурин Олег здобув 1 перемогу та в іншому поєдинку поступився, завтра хлопець знову вийде на ринг. Сьогодні кікбоксери також виступатимуть на змаганнях, щоб отримати перемогу і в інших розділах на Чемпіонаті світу. Заслужений майстер спорту з кікбоксингу та чемпіон світу 2009, 2010, 2013 рр.

Віталій Мерінов, котрий вчора здобув дві перемоги, вдячний за підтримку, яку хлопці відчувають, будучи далеко від дому: “Хлопці провели непрості поєдинки, кожен викладався як міг,тому і здобув перемогу. Субота – важкий день, багато боїв, боротимемось за вихід у фінал. Вірю у наші сили та в перемогу! Дякую усім, хто підтримує та вболіває за нас!!!”.

Читайте також:  Такої негоди не бачили 20 років: північ Іспанії потерпає від рекордних паводків

Шукайте деталі в групі Facebook