facebook

Закінчення війни для бандитів і найманців – “як серпом по…” Огляд соцмереж (ФОТО)

РаSSєйські нацисти, які вже не можуть



і дня прожити без війни, без убивств, коли почули про припинення вогню в рамках виконання мінських угод, знову збирають нові бандидабравольцев” – тепер уже в Сирію.

Знайомтесь: Танай Чолханов (http://vk.com/cholkhan), 08.10.1976 року народження, житель міста Сімферополь, колишній російський військовий (ЧФ ВМС РФ), бойовик бандформувань “Прізрак” і “Васток”.

Цитата з його особистої сторінки у ВК (звідки й фото, розміщені вище): “Наша борьба может потерпеть поражение. Но мы должны ее продолжать ради единства Нации. Мы говорим о России – как о единой Нации”.

А ось що він заявив в інтерв’ю порталу “Взгляд”: “Коли пішли перші повідомлення про те, що «ми досягли повного перемир’я» на Донбасі, почалися якісь внутрішні ротації, перестановки, переформатування корпусу міноборони “ДНР”, політичні ігрища, скандали і т.п. – Ми подумали: а що нам щось робити в такій ситуації? Сидіти склавши руки або включатися у все це? Ми займалися тим, що були військовослужбовцями на фронті – солдатами на війні. Відведення техніки з боку “ЛНР” і “ДНР” у рамках мінського процесу триває, і, можливо, в цьому є своя правда (якою ми, може бути, не знаємо). Але нам як солдатам на передовий робити там особливо нічого. Але поруч відбуваються такі ж події. Російська авіація почала завдавати ударів по терористах, фактично захищаючи і жителів самої Сирії, і інтереси безпеки Росії. І ми прийняли рішення, що ми теж, як добровольці, повинні туди поїхати і щось зробити”.

Їдучи у край далекий, вирішив прихопити з собою “баєвую падруґу” – Пірджанову Яну Алімовну, використовує кличку “Яночка Вахаєва” (https://vk.com/pirdzhanova4), 04.06.1991 року народження, жителька Донецька, учасник банди “Васток”.

В інтерв’ю “Взгляду” вона сказала: “Когда началась «русская весна», я с самого начала ее поддержала, была за Россию. Честно говоря, всегда хотелось жить в Российской империи.

Читайте також:  Хто воює на Донбасі? “Машиністи-трактарісти”? Один “машиніст” є! (ФОТО з СМ)

Работала в отделе специальных операций генпрокуратуры “ДНР”. Это была группа из 9 человек, которая занималась выполнением специальных заданий – разведкой. Я участвовала в боевых действиях, принимала участие в боях за Марьинку, в Новоазовске.

Полгода я участвовала в боевых действиях. Потом нас рассчитали, поскольку война как бы прекратилась. Мне предложили перейти в бригаду «Восток».

Джерела:

http://www.vz.ru/politics/2015/11/3/775300.html

http://vk.com/cholkhan

https://vk.com/pirdzhanova4

Шукайте деталі в групі Facebook