facebook

Обвинувачений у замаху на Путіна спростував причетність до вбивства Нємцова

Осмаєв заявив, що дуже добре ставився до Нємцова і новину про його вбивство сприйняв “болісно”.

1594904



Командир батальйону імені Джохара Дудаєва, що воює на боці української армії, Адам Осмаєв, який у 2012 році звинувачувався в підготовці замаху на президента Росії Володимира Путіна, заявив, що не має відношення до вбивства російського опозиціонера Бориса Нємцова, повідомляє Дождь.

“Я вважаю, це щонайповніша маячня, яку коментувати навіть не варто. Я ніякого відношення до цього не маю, звичайно. З Зауром Дадаєвим незнайомий, ніколи не розмовляв, з такою категорією людей мені взагалі нема про що говорити”, – заявив Осмаєв.

Він також додав, що дуже добре ставився до Нємцова і новину про його вбивство сприйняв “болісно”.

Борис Нємцов був убитий увечері 27 лютого на Великому Москворецькому мосту поблизу Кремля. За підозрою в причетності до вбивства раніше були затримані, а потім заарештовані п’ятеро людей.

За даними слідства, убивцею Нємцова є Заур Дадаєв – колишній заступник командира чеченського батальйону МВС “Північ”. Раніше представники слідства заявляли, що він уже зізнався у скоєнні злочину, однак правозахисникам Дадаєв повідомив, що не вбивав опозиціонера.

За словами Дадаєва, його змусили дати свідчення з визнанням провини в обмін на звільнення його товариша Руслана Юсупова. Під час візиту членів Громадської спостережної комісії в СІЗО він також поскаржився на жорстоке поводження після затримання.

Читайте також:  Росіянка хотіла вбити українку, щоб вкрасти її особистість: деталі детективної історії (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook