facebook

Соціологи оприлюднили результати опитування щодо виборів міського голови Івано-Франківська

Сьогодні, 10 листопада дослідницька компанія «Ю.С.С.» підбила підсумки опитування на тему «Електоральна ситуація в Івано-Франківську напередодні другого туру виборів міського голови».



(5) (80)

Було опитано тисячу респондентів – постійних мешканців Івано-Франківська, віком від 18 років, інформує кореспондент Бліц-Інфо.

За словами провідного аналітика соціологічної компанії «Юкрейніан соціолоджі сервіс»Олексія Біловола, замовила опитування ГО «Право вибору». Саме опитування проводилося з 4 до 8 листопада.

Як показують результати дослідження, більша частина опитаних мешканців Франківська в цілому готова взяти участь у голосуванні у другому турі виборів міського голови. Зокрема, 41,8 % опитаних “безумовно готові прийти на виборчі дільниці, а 20,6 % – скоріше за все візьмуть участь у голосуванні. Не планують брати участі в голосуванні 29,8 % опитаних. Ще 13,2 %  відповіли “скоріше ні” та 16,6 % – “безумовно ні”.

Згідно з результатами опитування, якби другий тур проходив на початку листопадаперемогу у виборах отримав би кандидат від БПП «Солідарність» Ігор Насалик. За вказаного кандидата мають намір проголосувати 43,1 % опитаних мешканців Івано-Франківська. Натомість за кандидата від ВО «Свобода» Руслана Марцінківа у другому турі виборів міського голови  планують проголосувати 30,3 % опитаних, 7,7 % ще не визначилися з вибором, а 2,1 % опитаних мають намір зіпсувати бюлетень.

Читайте також:  Державний бюджет-2021: Кабмін схвалив фінальний проєкт

Шукайте деталі в групі Facebook