facebook

Одеська Барбі зніметься в американському фільмі жахів

Валерія Лук’янова зіграє ляльку-вбивцю.


30-річна українка Валерія Лук’янова (прізвиська: Одеська Барбі, Аматує), яка здобула широку популярність завдяки своєму ляльковому образу, отримала роль в американському фільмі жахів “The doll” (Лялька) режисера Сюзанни О’Брайєн. Про це дівчина повідомила на своїй сторінці в соціальній мережі ВКонтакте.

Валерія записала відео для шанувальників, в якому розповіла деякі подробиці про майбутню роботу. Це перша повнометражна стрічка, в якій вона буде задіяна.

“У фільмі “The doll” я зіграю ляльку, одержиму кровожерливими вбивствами і пристрастю до них. Я дуже рада отримати цю роль і з нетерпінням чекаю початку роботи з доктором О’Брайєн”, – розповіла дівчина.

Валерія Лук’янова – музикант, композитор, поет і письменник, здобула широку популярність завдяки своїй схожості з лялькою Барбі. За словами Валерії, вона зробила лише одну пластичну операцію – збільшила груди на два розміри. Дівчині також приписують пластику обличчя і видалення ребер для створення більш тонкої талії, однак вона заперечує факт подібних хірургічних втручань.

У 2007 році Лук’янова стала володаркою титулу “Міс Діамантова корона України”. У 2012 році Валерія стала інтернет-сенсацією на Заході завдяки публікації про неї в “Джезебел” від 22 квітня, що дала поштовх лавиноподібному поширенню повідомлень про неї в Twitter та ЗМІ.

Одеська Барбі публікує кліпи на своєму каналі YouTube, веде відеоблог, в якому розповідає про своє життя, бере участь у фотопроектах і є частою гостею телепередач.

Раніше повідомлялося, що пара “перетворила” себе на Барбі і Кена за допомогою 15 пластичних операцій.

Читайте також:  Шалена ніч кохання і президентство – Марцінків ворожив на Купала. ВІДЕО

Шукайте деталі в групі Facebook