facebook

У Франківську Володимир Гройсман анонсував реформування Парламенту

У середу, 11 листопада, під час робочої поїздки в Івано-Франківськ, голова Верховної Ради України Володимир Гройсман повідомив, що до кінця року буде представлено нову реформу, яка має на меті переформатувати Парламент.

5504239



Володимир Гройсман сподівається, що найближчим часом буде розроблений план дій, спрямований на перетворення Верховної Ради на сучасний європейський парламент, робота якого буде інклюзивною, прозорою, публічною, та відповідатиме новим викликам.

«Наше завдання – закласти механізми, які сприятимуть поверненню довіри до Парламенту, а також підвищенню якості законодавчих актів і відповідальності депутатів, – сказав Володимир Гройсман під час зустрічі з місцевою пресою. – Для мене реформування Верховної Ради є дуже важливим, і я високо ціную підтримку Європейського Парламенту у питанні модернізації її роботи».

Під час брифінгу голова Верховної Ради наголосив, що «старими інструментами, старими традиціями» неможливо побудувати «якісну роботу і забезпечити нові рішення нової якості, які б відповідали нашим європейським прагненням».

Читайте також:  Незабаром у Франківську з'явиться нове транспортне кільце

Шукайте деталі в групі Facebook