facebook

На борту А321 було встановлено таймер

За відомостями телеканалу Fox News, таймер на борту Airbus A321 був встановлений на дві години.

1711878



Слідчі, які займаються авіакатастрофою російського літака Airbus A321 в Єгипті, з’ясували, що на борту авіалайнера був таймер. Про це повідомляє американський телеканал Fox News з посиланням на джерело, знайоме з ходом розслідування.

Таймер, за відомостями телеканалу, був встановлений на дві години. Поки незрозуміло, яким чином була отримана інформація: в ході вивчення уламків літака або з перехоплення листування між терористами.

Інше джерело повідомило, що, за однією з версій, бомба була закладена поряд з паливною системою літака або в місці її стикування з двигуном. Ця теорія, за словами джерела, пояснює відсутність доказів на місці падіння Airbus.

Раніше повідомлялося, що обмін інформацією між США і Росією з Єгиптом про хід розслідування катастрофи російського літака над Синаєм триває.

Літак російської авіакомпанії “Когалимавіа” зазнав аварії 31 жовтня незабаром після вильоту з аеропорту курортного Шарм-еш-Шейха. Загинули всі 224 людини, які перебували на борту. Більшість загиблих були росіянами. На борту також перебували четверо громадян України і один білорус.

Найбільш обговорюваними версіями є вибух на борту літака, а також причетність до авіакатастрофи терористичної організації Ісламська держава або організації, пов’язаної з нею.

Читайте також:  Потрощені авто, зруйнована дорога та затоплені будинки: наслідки негоди на Одещині (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook