facebook

Київський “Центр опитування громадської думки” оприлюднив соціологію щодо другого туру виборів мера Івано-Франківська

Центром опитування громадської думки (ЦОГД, м. Київ) розіслав прес-реліз наступного змісту:

IMG_3454


Згідно з результатами опитування, проведеного Центром опитування громадської думки (ЦОГД, м. Київ) напередодні 2-го туру виборів міського голови м. Івано-Франківська, лідером електоральних симпатій є Руслан Марцінків, якого готові підтримати 39% іванофранківців з числа тих, хто визначився з вибором і готовий взяти участь у голосуванні, а Ігоря Насалика – 31%. 

Щодо явки на виборчі дільниці 15 листопада, то згідно з проведеним опитуванням, вона не перевищить 50%. Адже підтвердили намір прийти на вибори 32% опитаних, ще не прийняли остаточного рішення – 18%. Категорично відмовилися йти на виборчі дільниці – 18%. 

Як вказують відповіді респондентів, за Руслана Марцінківа готові віддати свої голоси більша частина електорату колишнього міського голови Віктора Анушкевичуса і частина прихильників Олександра Шевченка. В той час, як в Ігоря Насалика залишився твердий електорат Петра Порошенка, підсилений тільки тими виборцями, які традиційно підтримують будь-яку владу. 

Щодо голосування «проти», то лідером антипатій жителів Івано-Франківська є якраз Ігор Насалик. За нього за жодних обставин не готові голосувати 45% іванофранківців. У Руслана Марцінківа цей показник суттєво нижчий – 25%.

Аудиторія: мешканці Івано-Франківська

Вибірка репрезентативна за віком та статтю.

Вибіркова сукупність: 600 респондентів

Особисте формалізоване інтерв’ю (face–to–face)

Помилка репрезентативності дослідження: не більше 3,5%

Терміни проведення дослідження: 5–10 листопада 2015 р.

Читайте також:  Марцінків та чиновники з’їздили на “передок” в зону АТО (ФОТО)

Шукайте деталі в групі Facebook