facebook

ОБСЄ зафіксувала порушення режиму тиші

На Донбасі були чутні вибухи.

1712514



У Донецькій і Луганській областях зафіксовано порушення режиму припинення вогню, йдеться в щоденному звіті спостережної місії ОБСЄ, передає прес-служба організації.

“На позиції СММ на підконтрольній “ДНР” території в районі Донецького залізничного вокзалу (6 км на північний захід від Донецька), спостерігачі зафіксували 37 вибухів від зенітного вогню, гранатометів, один – від міномета 82-мм калібру і 83 пострілу зі стрілецької зброї”, – йдеться в повідомленні.

Крім того, в місті Слов’яносербську на Луганщині, протягом двох годин спостерігачі чули кілька пострілів із стрілецької зброї і важких кулеметів, а також кілька вибухів у північно-східному напрямку, “можливо, з території тренувального майданчика в підконтрольному урядові України селі Трьохізбенка (33 км на північний захід від Луганська)”.

У звіті наголошується, що самопроголошені ЛДНР ще не надали перелік важких озброєнь, які підлягають відводу, яку спостерігачі попросили 16 жовтня. Варто зазначити, що українські військові також поки не надають таку інформацію.

Раніше повідомлялося, що представники ОБСЄ продовжують робити спроби отримати доступ до Криму для моніторингу ситуації, яка там склалася.

Читайте також:  Дівчина запхала голову у вихлопну трубу пікапа і застрягла: відео визволення «полонянки» рве мережу

Шукайте деталі в групі Facebook