facebook

СБУ попередила спробу контрабанди в ДНР на мільйон гривень

Зловмисники збиралися в обхід встановлених пунктів пропуску ввезти в ДНР вантаж з товарами широкого вжитку.

1714433



Правоохоронці попередили спробу контрабанди в ДНР товарів широкого вжитку. Про це повідомляє прес-служба Служби безпеки України.

“Співробітники Служби безпеки України спільно з прикордонниками затримали біля селища Верхньоторецьке Донецької області вантажівку, яка у супроводі озброєної “охорони” намагалася потрапити на тимчасово окуповані території”, – йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, зловмисники збиралися в обхід встановлених пунктів пропуску ввезти в ДНР вантаж з товарами широкого вжитку: одяг, взуття, косметика, електричні прилади загальною вартістю більше одного мільйона гривень.

“Під час затримання один із “охоронців” погрожував вистрілити в членів мобільної групи з гранатомета РПГ-22, який був у бойовому стані. Співробітники спецслужби роззброїли зловмисників, вилучили товар і транспортні засоби”, – йдеться в повідомленні.

Як наголошується, наразі відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 332 і ч. 1 ст. 345 Кримінального кодексу України. Тривають невідкладні оперативно-слідчі дії.

Раніше вЛуганській області прикордонники і співробітники СБУ виявили один з найдовших трубопроводів для переміщення контрабандного палива.

Читайте також:  СБУ затримала на Миколаївщині ворожого пособника, який допомагав окупантам

Шукайте деталі в групі Facebook