facebook

Руслан Коцаба передав привіт українцям із СІЗО: Наш справжній ворог – це тупа злодійська влада, яка будує тоталітаризм у самісінькому центрі Європи

Адвокат та правозахисник Тетяна Монтян на своїй сторніці опублікувала зверення Руслана Коцаби, який, наразі перебуває у СІЗО за звинуваченням у державній зраді.



 kotsaba

Публікуємо текст звернення:

Дякую всім за матеріальну і моральну підтримку, за вашу фінансову доброчинність для поїздок адвокату Тетяні Миколаївні та для потреб моєї сім’ї. Якби не ця всебічна підтримка, то сиділося би мені за цими 90-сантиметровими стінами значно сумніше

Незручно визнавати свою “пророчість” у власному прогнозі 10-місячної давності, коли я на першому судовому засіданні (після арешту) наголошував, що хоч є першим політв’язнем в демократично-європейській” Україні, проте за мною підуть наступні політарештанти…

Причому життя доказало, що арештовують не стільки за якісь конкретні політичні уподобання, а за бажання не коритися цій сатанинській владі, яка громадянську війну використовує як звичайний бізнес-інструмент у своїх олігархічних ігрищах.

Як активний учасник усіх політичних “двіжняків” та “революцій”, починаючи з 1988-го року (Революція на граніті, Помаранчева революція, Революція Гідності і т.д.), змушений визнати, що наївно давав себе та свій довірливий ідеалізм використати спритним політичним ділкам, які уміло використовували накопичуваний у народі максималізм, анархізм та потяг до змін і реформ, – використовували у своіх блядських політсхемах.

Мушу визнати, хоч це і не надто приємно сивобородому 50-літньому “ветерану-революціонеру”, що замість того, аби із роззявленим ротом вислуховувати на майданах чергові побрехеньки чергових брехунів, краще би свою кипучу енергію та енергію однодумців спрямовував тоді, аби тих політаферистів зігнати з трибун та барикад, а самим завоювати владу в цій нещасній і занедбаній Україні.

Моє покоління, на жаль, просрало свій політичний шанс і тому опинилося на маргінезі матінки-історії… Тому звертаюся до всіх, хто мене знає і довіряє: не витрачайте, будь-ласка, ваші щирі устремління на те, щоби виясняти, хто є “ватником”, а хто “вишиватником”. Хутчіш ставайте “адекватниками”!

Бо наш справжній ворог – це тупа злодійська влада, яка будує тоталітаризм і деспотію у самісінькому центрі Європи! Цей ниций ворог користується нашим невіглаством, темнотою і непоінформованістю щодо захисту найелементарніших політичних і майнових прав.

Насамкінець передаю вітання такій самій жертві політпропаганди, як і я сам – Віті Заверусі. Бажаю віри в Перемогу та найшвидшого звільнення!“.

Читайте також:  Троє українців намагались провезти до Білорусі 800 кг сала кіньми

Нагадаємо, франківського блогера й активіста Руслана Коцабу звинуватили у державній зраді (частина 1 статті 111 та частини 1 статті 114-1 Кримінального кодексу України).

Уночі 8 лютого стало відомо про затримання блогера на 36 годин до засідання суду. Рішенням Івано-Франківського міського суду блогера було арештовано.

Шукайте деталі в групі Facebook