facebook

РФ знову застосувала дальню авіацію в Сирії

Російські військові відзвітували про другий день застосування дальньої авіації в Сирії.

1715072



Російська далека авіація завдала кількох нових ударів по позиціях терористів у Сирії. Про це повідомив начальник Головного оперативного управління Генштабу ЗС РФ генерал-полковник Андрій Картаполов, повідомляє Лента.ру.

Наголошується, що ескадрилья бомбардувальників Ту-22М3 атакувала шість об’єктів у провінціях Ракка і Дейр-ез-Зор, ще шість об’єктів були обстріляні крилатими ракетами, запущеними з бомбардувальників Ту-160 над територією Росії.

“З 09:00 до 9:10 з території Російської Федерації стратегічні ракетоносці Ту-160 здійснили запуски 12 крилатих ракет повітряного базування по об’єктах ІД у провінціях Алеппо й Ідліб”, – уточнив Картаполов. Ударом з повітря були знищені три командні пункти, два склади озброєння і боєприпасів, польовий табір бойовиків.

У другій половині дня бомбардувальники Ту-22М3 завдали удару вільнопадаючими бомбами по шести об’єктах у провінціях Ракка і Дейр-ез-Зор. Як зазначив Картаполов, цілями удару став вузол зв’язку, склади боєприпасів і озброєння, база підготовки бойовиків і міні-завод з виробництва вибухівки та автомобілів-бомб.

Російська авіагрупа з авіабази Хмеймім у Сирії станом на 16:00 за московським часом здійснила 59 вильотів по 149 об’єктах. У цілому, протягом доби 18 листопада заплановано 100 вильотів по 190 об’єктах.

Читайте також:  Відомий російський репер відрікся від РФ: "Я більше не даватиму концерти в Росії"

Шукайте деталі в групі Facebook