facebook

Борець за Україну чи проти УКРАЇНЦІВ?

Останнім часом у соціальних мережах посилився вереск екс-заступника глави АП часів В.ЯнукОвоща пана Андрія Портнова з приводу дій української влади. Він так натхненно викриває тих, хто на його думку «недостойний», що здається ще трохи і він почне битися в припадках.

Дуже дивно, що особа, яка безпосередньо заплямована участю в подіях, які привели до трагічних наслідків, загибелі людей в Україні і викликали війну на Донбасі, дає оцінку тим, хто захищає Україну від агресора.

Наш полум’яний активіст вже давно, а насправді все свідоме життя працює на ФСБ. Куратором-фінансистом діяльності Портнова є колишній керівник адміністрації злочинця Януковича Сергій пЛьовочкін.

Саме цей «сірий кардинал», введений ФСБ ще за часів Кучми в «велику українську політику», робить все для послаблення України в будь-який спосіб. Сам же активіст в одному з інтерв’ю так загрався в «адвоката диявола», що навіть заперечує причетність Льовочкіна до злочинного режиму і придушення Майдану. Ось так, але нічого дивного, адже навіть скажений собака не кусає руки годувальника. Портнов не набагато, але певне розумніший, оскільки вміло працює на Росію. З тих пір, Портнов час від часу виконував будь-які завдання ФСБ, отримував їхні гроші, словом входив у довіру, але справжньою удачею російських спецслужб стало його введення під крило більш досвідченого агента – пЛьовочкіна. Цей тандем став дійсно кривавим, а від наслідків його роботи Україна страждає і сьогодні.

Ось він, портрет «непідкупного українського політика, борця за чистоту влади і противника політичного заробітку» у всій красі.

Портнов отримав громадянство РФ і проживає в Москві з сім’єю. Лізе на російське телебачення, коментує події. І це в той час, коли саме його зусиллями окуповано агресором частину України, а жителі Донбасу вже майже 2 роки живуть під обстрілами.

Читайте також:  Росія перекинула на Донбас 50 "Уралів", 20 БМП та 40 вагонів з військової технікою – розвідка

Наш полум’яний герой займається наданням консультацій апарату Ради Федерації з питань організації приєднання Криму і публікує «гучні» повідомлення в своєму «Facebook» спекулюючи на бажанні втомлених свавіллям Януковича людей позбутися зрадників-корупціонерів, на виконання завдання ФСБ, продовжує паплюжити з усіх трибун тих політиків і патріотів України, які є найбільшими проблемами під кодовою назвою «Путлер».

http://npn.com.ua/2380/andrej-portnov-proekt-fsb/


Шукайте деталі в групі Facebook