facebook

Барселона розгромила Реал в Ель Класіко

Реал поступився Барселоні з рахунком 0:4 в матчі 12-го туру чемпіонату Іспанії з футболу.

1716334


У суботу, 21 листопада, в матчі чемпіонату Іспанії Реал на своєму полі приймав Барселону. Перші кілька хвилин мадридський клуб діяв активно, але каталонцям вдалося перехопити ініціативу і нав’язати свою гру.

Реал, у якого не клеїлася гра в захисті, пропустив уже на 11 хвилині зустрічі. Оборона команди з Мадрида проґавила Луїса Суареса, який отримав пас у штрафний від Серхі Роберто. Форвард Барселони, зблизившись з голкіпером, запустив м’яча повз нього і відкрив рахунок у матчі.

Барселона продовжувала контролювати хід зустрічі і до перерви зуміла забити ще. Іньєста пасом вивів Неймара на «побачення» з голкіпером, і той зумів повз нього точно пробити по воротах.

Відзначимо, що Барселона могла піти на перерву ще з більшим рахунком. У доданий час Луїс Суарес міг збільшити рахунок до 3:0, але м’яч майже на лінії воріт зупинив захисник.

На старті другого тайму Реал створив кілька небезпечних моментів. Але після ударів Марсело і Родрігеса м’яч летів повз ворота. А ось Барселона в цей день була куди більш вдалою. На 53-й хвилині Андрес Іньєста обігрався з Неймаром і потужним ударом під поперечину зробив рахунок 3:0.

Крапку ж у розгромі Реала поставив Луїс Суарес, який на 74-й хвилині оформив дубль у двобої. На 85-й хвилині Іско, який вийшов раніше на заміну, отримав пряму червону картку за навмисний удар суперника. Мабуть, такі дії гравця Реала символізують безпорадність клубу в цьому протистоянні.

Приємним моментом поєдинку стала поява після травми Ліонеля Мессі. Півзахисник Барселони з’явився на полі на 56-й хвилині, але нічим небезпечним біля воріт суперника він так і не відзначився.

Читайте також:  Спортивний огляд. Фьюрі – претендент на чемпіонський бій, "Фінікс" програв "Сан-Антоніо"

Рахунки матчу 0:4, і Барселона перемагає в 190-му Ель Класіко.

Реал – Барселона 0:4

Голи: Суарес, 11, 74, Неймар, 39, Іньєста, 53

Реал: Навас, Марсело (Карвахаль, 59), Варан, Даніле, Рамос, Бейл, Родрігес (Іско, 55), Модріч, Кроос, Роналду, Бензема

Барселона: Браво, Альба, Піке, Алвес, Маскерано, Серхі Роберто, Ракітіч (Мессі, 56), Бускетс, Іньєста (Мунір, 77), Неймар, Суарес

Попередження: Родрігес, Алвес, Рамос, Карвахаль, Бускетс

Вилучення: Іско, 84 (пряма червона)

Шукайте деталі в групі Facebook