facebook

У Нальчику ліквідували лідера осередку ІДІЛ

Лідер місцевого осередку ІДІЛ був убитий під час перестрілки.

1716591



У Нальчику під час контртерористичної операції ліквідували двох бойовиків, у тому числі ватажка місцевого осередку Ісламської держави. Про це повідомляє Інтерфакс з посиланням на силові структури регіону.

Лідер місцевого осередку ІДІЛ був убитий під час перестрілки. За інформацією співрозмовника агентства, він був призначений на цю посаду після ліквідації колишнього ватажка осередку Роберта Занкішиєва 10 листопада цього року.

Двоє найближчих підручних лідера осередку, які були також ліквідовані ввечері в неділю, перебували в керівництві так званого джамаату, що діяв на Північному Кавказі і заприсягнувся ІДІЛ, розповів співрозмовник агентства.

У Національному антитерористичному комітеті Росії заявили, що внаслідок КТО, проведеної в Нальчику ввечері 22 листопада, була повністю знищена банда з 14 осіб, які присягнули ІДІЛ.

За інформацією російських силовиків, члени формування готували теракти в Північно-Кавказькому регіоні, а також організовували канали для відправки жителів до Сирії.

Нагадаємо, 10 листопада в Нальчику також проходила КТО. Тоді терористи сховалися в одній з квартир житлового будинку. Поруч з цією будівлею силовики евакуювали школу.

Читайте також:  Зеленський прибув з робочим візитом до Японії

Шукайте деталі в групі Facebook