facebook

Фан-клуб франківського “Урагану” до Дня Святого Миколая розпочав благодійний аукціон

НФК “Ураган” разом із фан-клубом “Ура-Фан” розпочинає благодійну акцію до Дня Святого Миколая під гаслом “Купи зустріч з “ураганівцем” – подаруй дитині свято”.

auction131



Кожен охочий впродовж місяця, з 19 листопада по 19 грудня, взявши участь в аукціоні, зможе поторгуватися за зустріч із гравцем команди “Ураган”, а також придбати інші лоти – ігрові футболки “драконів” і м’яч з автографами футболістів.

Всі кошти будуть направлені на допомогу дітям з обмеженими можливостями соціально-реабілітаційного центру “Довір’я”, що знаходиться в Бурштині, пише “Репортер”.

Вперше “Ура-Фан” провів аукціон у 2013 році, приурочивши його до Міжнародного дня захисту дітей. Гасло “Купи зустріч – подаруй свято” об’єднало чимало небайдужих мешканців Івано-Франківська, тож організаторам вдалося зібрати значну суму, якої вистачило на закупівлю спортивного інвентарю.

Перше знайомство з дітьми та працівниками реабілітаційного центру виявилося на диво теплим та щирим, тож “ураганівські” фанати вирішили не зупинятися на досягнутому і щороку до Дня Святого Миколая дарувати дітям радість.

Читайте також:  На Коломийщині попрощалась з життям 31-річна жінка

Шукайте деталі в групі Facebook