facebook

Водія, який збив у Калуші двох молодих людей, встановили завдяки камерам відеоспостереження

У Калуші невідомий водій збив двох пішоходів.

1510241240



Завдяки камерам відеоспостереження, які встановлені коштом міського бюджету на перехресті вулиць Винниченка-Дзвонарська-Сівецька-проспект Лесі Українки, вдалося вирахувати автівку та водія, який збив двох молодих калушан.

Трагедія трапилася у суботу, 21 листопада, близько 21.00 на пішохідному переході, інформують ”Вікна”.

За інформацією “Вікон”, автівку та її власника вдалося встановити і затримати. Відео свідчить, що водій навіть не попробував зменшити шалену швидкість руху і після ДТП не зупинився. До центру міста автівка рухалася з проспекту Лесі Українки. У цей час 17-річна дівчина та 18-річний хлопець закінчували рухатися пішохідним переходом.

17-річна калушанка отримала тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, струсу головного мозку, забійних ран чола, перелому правої плечової кістки і, можливо, перелому носа. Дівчина нині перебуває в реанімаційному відділі Калуської ЦРЛ.

18-річний калушанин отримав тілесні ушкодження у вигляді відкритого перелому першого пальця лівої руки, струсу головного мозку. Карета швидкої допомоги доставила хлопця у нейрохірургічний відділ Калуської ЦРЛ.

Читайте також:  Як розрахувати свою норму алкоголю

Шукайте деталі в групі Facebook