facebook

Нові подробиці братовбивчого конфлікту у Івано-Франківську (відео)

З обласної клінічної лікарні у поліцію повідомили про те, що при поступленні до лікувального закладу помер чоловік 1988 р.н., від ножового поранення, нанесеного в область черевної порожнини.

vbuvstvo


Як стало відомо, що у ніч з 22-го на 23-є листопада, в одній з квартир у мікрорайоні “Пасічна” сталося вбивство.

Молодший брат, на ґрунті неприязних відносин, завдав декілька ножових поранень старшому брату. У понеділок, 23 листопада, до Івано-Франківського міського суду, для обрання міри запобіжного заходу, доставили мешканця обласного центру, якого підозрюють у вчиненні злочину передбаченого ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України.

Як встановив суд, чоловік 1995 року народження, умисно наніс декілька ударів кухонним ножем у живіт своєму братові, в результаті чого останній від отриманих тілесних ушкоджень помер.

Врахувавши те, що злочин, вчинений 20-річним іванофранківцем належить до категорії особливо тяжких, суд ухвалив обрати йому міру запобіжного заходу, на період слідства, у вигляді тримання під вартою у СІЗО м. Івано-Франківська, без визначення грошової застави.

Галицький кореспондент звернувся за коментарем до Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області, а саме, до начальника карного розшуку Ігоря Візнюка.

 

Кіль

Читайте також:  У Франківську п'яний водій на БМВ тікав від патрульних на швидкості 140 км/год

Шукайте деталі в групі Facebook