facebook

Мірча Луческу: Позитивний момент у матчі – це останні 20 хвилин

Головний тренер донецького Шахтаря Мірча Луческу прокоментував поразку своєї команди від Реала в Лізі чемпіонів

1718225


– Єдиний позитивний момент у матчі – це останні 20 хвилин. Вихід Тайсона розбудив атакуючих гравців, мені сподобався характер останніх хвилин, команда прокинулася.

Але, що я говорив перед матчем, то і сталося – ми забили, але при цьому допустили помилки. Дурний перший гол, дурний другий гол, після чого Реал контролював гру.

Прикро, що помилки допускають досвідчені гравці. Це стосується Азеведо, якого я змушений був замінити.

Відсутність Кучера і Срни позначилася. Якщо Реал може замінити своїх гравців, то у нас з цим складніше, доводиться випускати гравців, які не мають практики.

– Як ви оцінюєте гру Олександра Гладкого і чому ви віддали йому перевагу?

– На жаль, Гладкий – це не гравець для контратак. Я очікував, що він буде краще рухатися. У нього було кілька хороших моментів, але цього мало. Чекаємо більше від Феррейри, сподіваємося, що він себе покаже. У наступній грі він буде грати. Але, на жаль, він поки нам не допомагає. Якщо ж у нього не вийде, то далі буде грати Едуардо.

Не можу сказати, що Гладкий зіграв слабо, не хочу конкретизувати, але я незадоволений помилками деяких гравців. Ще не можу зрозуміти помилки П’ятова в матчах з топовими командами. Чомусь він постійно помиляється в подібних поєдинках.

– У першому таймі ви багато критикували Ракицького…

– Зіграв слабо, не так як ми очікуємо. Три-чотири м’ячі віддав суперникові, жестикулював, щось пояснював, але при цьому паси не доходили до адресатів, хотілося б щоб він ставав лідером, грав без капризів.

Читайте також:  Рой Джонс: Мейвезеру потрібно домогтися нокауту, щоб перемогти Пак’яо

Нагадаємо, матч Ліги чемпіонів Шахтар – Реал Мадрид закінчився з рахунком 3:4.

Шукайте деталі в групі Facebook