facebook

Дніпро програв Лаціо і втратив шанси на вихід у плей-офф Ліги Європи

Дніпро в матчі 5-го туру групового раунду Ліги Європи на виїзді програв Лаціо з рахунком 1:3.

1718680


Подробиці і трансляція матчу: Лаціо – Дніпро 3: 1 трансляція матчу Ліги Європи

Турнірна ситуація зобов’язувала підопічних Мирона Маркевича перемагати в Римі, а також розраховувати на втрату очок Сент-Етьєном у Норвегії. За будь-яких інших умов фіналіст минулорічної Ліги Європи покидав турнір, не дійшовши до стадії плей-офф.

Зустріч почалася для дніпрян не найкраще. Спершу Даніло не реалізував непоганий шанс відзначитися, а потім вже Лаціо зусиллями Кандреви, що вийшов один на один з Бойком, відкрив рахунок.

Після цього гостям вдалося відтіснити гру від своїх воріт, створити кілька середніх моментів, але переломити хід зустрічі не вдалося. На перерву команди пішли за рахунку 1:0 на користь римлян, та й після 15-хвилинного перепочинку картина гри особливо не змінилася.

Сплеск активності Дніпра в середині другого тайму подарував уболівальникам української команди надію на порятунок. Бруну Гама завершив атаку своєї команди ударом низом під дальню штангу – Беріша був безсилий.

На жаль, для Маркевича та його хлопців тріумф тривав недовго. Майже одразу Лаціо відігрався. Постріл Пароло зрикошетив Папа Гуйє і влетів у сітку воріт Бойка. Більше відігратися Дніпру не вдалося.

Гравці Лаціо почали активно фолити і тягнути час – наші футболісти піддавалися на провокації. У кінці другого тайму суддя роздав командам по дві жовті картки, а міг і ще більше.

Закінчилося все ще одним голом господарів, які відповіли на нехлюйство оборони Дніпра. Філіп Джорджевич поставив крапку в матчі.

Лаціо виграв в абсолютно не потрібному для себе матчі, а Дніпро очок не набрав. У паралельній грі Русенборг ледь не здолав Сент-Етьєн. Норвежці заповітні бали у французів відібрали, але що з того?

Читайте також:  "Ліг на диван та став задихатись": у Дніпрі помер 4-річний хлопчик, на тілі дитини виявили ушкодження

Лаціо – Дніпро 3:1

Голи: Кандрева, 4, Пароло, 68, Джорджевич, 90 + 3 – Гама, 65

Лаціо: Беріша, Джентілетті, Раду, Конко, Маурісіо, Пароло, Катальді, Кандрева, Клозе (Мілінкович-Савич, 66), Матрі (Джорджевич, 70), Кішна (Луліч, 81)

Дніпро: Бойко, Чигринський, Дуглас, Гуйє, Федецький (Шахов, 74), Безус (Зозуля, 57), Лео Матос, Бруну Гама, Даніло, Селезньов, Матеус (Піко, 41)

Попередження: Раду, Пароло, Даніле, Лео Матос, Мілінкович-Савич

Шукайте деталі в групі Facebook