facebook

На Луганщині зростає агресія бойовиків, – Москаль

У суботу й ніч на неділю бойовики ЛНР продовжили обстріли на кількох напрямках контрольованої Україною території Луганщини.



Моска

Про це на своєму офіційному сайті пише голова Луганської ОДА Генадій Москаль.

Бойові дії йшли поблизу Троїцького (Попаснянський район), де протягом ночі лунали вибухи мінометних мін. Обстріли опорних пунктів українських силовиків тривають і зараз (станом на 11.30).

Крім того, на автодорозі Бахмутка між с.Жолобок, окупованим російськими військами, та 29-м блокпостом періодично спалахували перестрілки із застосуванням гранатометів.

Обстріли з автоматичної зброї зафіксовані також на околиці Кримського (поблизу колишнього 31-го блокпосту) та Трьохізбенки в Новоайдарськрму районі.

Порівняно з початком тижня вогнева агресія бойовиків проти контрольованої Україною території Луганщини зросла, однак інформації про поранених серед мирних мешканців та військовослужбовців не надходило, руйнувань інфраструктури немає.

У решті традиційно гарячих точок області було тихо, тут триває відновлення пошкоджених систем життєзабезпечення. У Новотошківці після вчорашнього аварійного відключення електроенергії знову подали світло, центральна вода є в більшій частині селища. В Станиці Луганській, Кримському, Золотому, Гірському, Нижньому, Світличному працюють усі комунікації. Без електроенергії на Луганщині поки що залишається Троїцьке, а без газопостачання – Трьохізбенка.

Читайте також:  США підтримують силове звільнення Донбасу

Шукайте деталі в групі Facebook