facebook

Крим назвав дату старту енергомоста з Росії

Аксьонов розглядає кілька варіантів підключення котелень.

1719242



Енергоміст з Краснодарського краю в Крим, ймовірно, розпочне роботу після 5-6 грудня.Про це заявив після засідання міжвідомчого штабу з ліквідації надзвичайної ситуації глава Криму Сергій Аксьонов, передає РБК-Україна.

“Ситуація зміниться після 5-6 числа, як тільки запрацює енергоміст, але до дати не прив’язуємо, бо терміни у них до 22, але сподіваюся, що буде все раніше”, – заявив Аксьонов, відповідаючи на питання про підключення котелень.

Він зазначив, що зараз влада півострова розглядає кілька варіантів підключення котелень: до дизель-генераторні установки або “за загальною схемою”, коли генерація може бути збільшена, у тому числі, за рахунок введення в роботу енергомоста.

Нагадаємо, опори ЛЕП в Херсонській області, що постачають електроенергією півострів Крим та південні регіони України, були підірвані ввечері 20 листопада. Тоді ж стало відомо, що дві з чотирьох ліній були знеструмлені, а ті, що залишилися, вийшли з ладу в ніч на 22 листопада. У підсумку весь Крим залишився без світла.

Читайте також:  Назарбаєв: Для Росії та України відповідний час для перемир'я

Шукайте деталі в групі Facebook