facebook

Тайсон Ф’юрі вибачився перед Володимиром Кличком і погодився на реванш

Британський боксер Тайсон Ф’юрі погодився провести бій-реванш із Володимиром Кличком, щоб дати йому можливість повернути чемпіонські пояси, інформує Zaxid.net.

_86937121_1forthequotes


«Я боєць, тому я прийму будь-який виклик. Я хочу бути великим чемпіоном, і з радістю повторю це ще раз. Хто знає, яким буде реванш. Єдине, можу сказати, що він буде вибуховим», – заявив він.

Також Ф’юрі вибачився перед Володимиром Кличком та іншим чемпіоном Ленноксом Льюїсом за свої висловлювання на їхню адресу.

«Хочу вибачитися перед Льїюсом за все те, що я наговорив на його адресу. Ленноксе, ти великий чемпіон. І Володимир Кличко теж великий чемпіон. А все, що я говорив до бою – це тільки для «розкрутки». Було весело», – сказав він.

Нагадаємо, Тайсон Ф’юрі виборов у Володимира Кличка чемпіонські титули за версіями WBA, WBO, IBF і IBO, перемігши українця за балами. Після бою українець заявив журналістам, що має намір провести бій-реванш.

«Реванш буде. Поки рано говорити, коли й де, тому що потрібно узгодити процесуальні моменти, але реванш буде точно», – сказав Володимир Кличко.

Читайте також:  “Зараз тебе депортують або закриють”, – російський арбітр пояснює спортсмену з Киргизстану “правила бою” в рингу проти бійця з РФ (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook