facebook

Українка увійшла в 20-ку найдорожчих моделей світу за версією Forbes

Канадська модель українського походження Дарія Вербова потрапила до рейтингу Forbes із 22 найбільш високооплачуваних моделей 2015 року, передає VIDIA.

verbova



Із заробітком у 4,5 мільйони доларів за останній рік вона розділила місце у списку разом із Кейт Мосс, Керолін Мерфі та Лю Вень. Очолила список бразилійка Жизель Бундхен із прибутком у $44 мільйони.

«Завдяки напруженому року Дарія Вербова збільшила свій прибуток до $4.5 мільйонів з $3 млн у 2014 році, — йдеться на сайті Forbes. — Крім того, що вона є обличчям Lancôme, українсько-канадська модель Вербова має додатково контракти із H&M, Celine та Equipment. 31-річна модель з’являлася на обкладинці міжнародного Vogue більш ніж 50 разів».

Дарія Вербова народилась у польському Кракові, в сім’ї українців. Коли їй виповнилось 3 роки, сім’я емігрувала у Канаду, у місто Міссісога, що в провінції Онтаріо. 4 роки Дарія ходила в українську школу в Канаді, вся її родина завжди святкує свята в українських традиціях.

Дарія брала участь в рекламних компаніях таких відомих брендів як Yves Saint-Laurent, Versace, Louis Vuitton, Gucci, Prada, Pepe Jeans, Roberto Cavalli, Hermès, Chanel.

Читайте також:  Нікого не впускатимуть і не випускатимуть: сьогодні будуть перекриті всі пункти пропуску з Польщею, дізнайтесь подробиці

Шукайте деталі в групі Facebook