facebook

Мером Маріуполя став Вадим Бойченко

Стали відомі результати голосування.

1721246


У вівторок пізно ввечері на засіданні маріупольської міської виборчої комісії прийнятий протокол, де підбиті результати голосування у чотирьох районах Маріуполя, повідомляє “0629”.

“Більшістю голосів міським головою Маріуполя був обраний самовисуванець Вадим Бойченко. Згідно зі зведеним протоколом його результат склав 88 тисяч 093 голоси виборця. На другому місці самовисуванець Юрій Тернавський – 10 тисяч 207 виборців. На третьому – Максим Бородін від партії” Сила людей “, за нього проголосували 7 тисяч 595 осіб”, – йдеться в повідомленні.

Наголошується, що чотири члени комісії відмовилися підписувати протокол про остаточні результати голосування, посилаючись на те, що пізніше дадуть щодо даного питання окрему думку. Один член комісії утримався.

За інформацією джерел видання, до міської ради проходять три партії – Опоблок, “Сила людей” і “Наш край”. “БПП” не подолала 5-відсотковий бар’єр.

Як повідомлялося, 29 листопада участь у виборах депутатів Маріупольської міської ради і Маріупольського міського голови взяли 36,49% виборців – 120 тис. 507 осіб

Читайте також:  Разумков пішов з керівництва “Слуги народу”: деталі

Шукайте деталі в групі Facebook