facebook

Селена Гомес знялася в чуттєвій фотосесії

В інтерв’ю артистка прокоментувала чутки про відродження відносин з Джастіном Бібером.


Американська актриса і співачка Селена Гомес стала героїнею грудневого випуску популярного глянцевого видання InStyle.

23-річна артистка приміряла кілька стильних образів, а на парі знімків дівчина позує в нічній сорочці і майці, одягнутих на голе тіло.

Зйомка відбулася в одному з мотелів Лос-Анджелеса, автор фотосету – фотограф Джозеф Хан.

В інтерв’ю виданню Селена розповіла про свої переживання щодо критики у бік обкладинки її нового альбому “Revivial”, для якої вона знялася топлес: “Це ранило мої почуття, я раніше ніколи з таким не стикалася. Але я не хотіла, щоб інцидент вилився в неприємну історію, тому я просто сказала: “Мені все одно, що ви думаєте!”.

Також артистка прокоментувала останні чутки про відродження її відносин з канадським виконавцем Джастіном Бібером: “Я так втомилася говорити про це. Моє особисте життя не призначена для того, щоб стати історією для таблоїду”.

Однак, незважаючи на скритність, Гомес натякнула на те, що їй би хотілося зустрічатися зі зрілими чоловіками: “Іноді я відчуваю, що виглядаю на 16. Який облом! Тому що я б хотіла зустрічатися з більш дорослими хлопцями”.

Раніше повідомлялося, що популярна американська співачка Селена Гомес розповіла, що в кінці 2013 року проходила курс хіміотерапії. У дівчини був діагностований  червоний вівчак.

Читайте також:  “Серце зупиняється, руки німіють”: у Франківську дітлахи лазять по дахах (ФОТО, ВІДЕО)

Шукайте деталі в групі Facebook